Themadag: groene voornemens 23 januari

hetkanWel organiseert 23 januari deze themadag. Tijdens deze dag geef ik workshops. De workshops zijn er op gericht mensen te helpen duurzaam hun groene voornemens te realiseren.  De prijs voor deze mooie dag is heel laag 10 euro als je je inschrijft voor 1 januari. Ik zal niet snel reclame maken, maar dit is echt een koopje. Lees hier meer over wat op deze mooie dag nog meer georganiseerd is.

Wat zijn jouw groene voornemens voor 2010?
Hoe help je zelf mee aan een groene economie? Als je jouw lifestyle vergroent, bekruipt je al snel het druppel-op-een-gloeiende-plaat-gevoel.
Bij hetkanWel geloven we dat elke groene druppel er een is, en heel veel groene druppels samen vormen een groene golf. Als jij dat ook gelooft, en ben je nieuwsgierig hoe andere mensen hierover denken, meld je dan aan voor de hetkanWel-dag via het formulier onderaan deze pagina.

Brainpower & brainstorm
Tijdens deze dag verken je met gelijkgestemden de vorm van jouw groene druppel. Welke groene lifestyle past bij jou? Wat doen anderen tegen klimaatverandering?
Je hoort inspirerende verhalen over anders consumeren en duurzame iconen en je brainstormt onder deskundige begeleiding over een comfortabele groene lifestyle. En mocht de dag inhoudelijk niks brengen, dan begin je het nieuwe jaar in elk geval met een aantal nieuwe groene vrienden.

Programma

  • Lezing door Max Christern (hoofdredacteur Ode) over Anders Consumeren
  • Live blogs van hetkanWellers over de maand van de ongemakkelijke actie
  • Test jezelf: wat is jouw ecologische voetafdruk? Persoonlijk verbeter-advies.
  • Test producten: geef jouw mening over duurzame producten in het LIVE testpanel
  • Verhoog je persoonlijke effectiviteit: wat moet je doen als je groen ziet van je voornemens?

Locatie: Universiteitsmuseum Utrecht.
Prijs: 10 euro bij inschrijving voor 1 januari, daarna 15 euro. Koffie/thee en borrelen inbegrepen.
Tijd: 13:00 – 18:00 uur.
We hebben bewust gekozen voor een persoonlijke aanpak, dus het aantal plaatsen is beperkt. Wees er daarom snel bij, dan profiteer je bovendien van een voordelige entreeprijs.

Klik hier om je aan te melden.